آخرین اخبار
کد مطلب: 92035
سردار نقدي در رزمايش الي بيت‌المقدس:
آمريکاييها «نادر مهدوي» را فراموش نکنند / آل‌سعود در محاصره مجاهدان اسلام است
تاریخ انتشار : 1394/02/05 09:21:06
نمایش : 961
رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت:‌ امروز رژيم صهيونيستي، پايگاه‌هاي آمريکايي در کشورهاي اسلامي و رژيم آل‌سعود در محاصره مجاهدان اسلام است.

به گزارش سلام لردگان،به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا، سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در رزمايش الي بيت‌المقدس بسيجيان سپاه تهران بزرگ که عصر امروز در محل تيپ پياده آل‌محمد (ص) برگزار شد اظهار داشت: اين رزمايش لبيک به فرمان رهبر معظم انقلاب براي آمادگي هر چه بييشتر است.

وي افزود: برنامه‌هاي متنوعي براي آمادگي بسيجيان در سال جاري خواهيم داشت و آمادگي براي دفاع از اسلام را نمايش مي‌دهيم.

نقدي تاکيد کرد: اين رزمايش پاسخي به رجزهاي دشمنان شکست خورده است که درس عبرت نمي‌گيرد و هنوز هم رجزخواني مي‌کنند.

رئيس سازمان بسيج تاکيد کرد: رئيس‌جمهور آمريکا حتما بايد گوش تفنگداران خود را در دست نوجوانان بسيجي ما ببيند تا دست از رجزخواني بردارد. رئيس‌جمهور مفلوک آمريکا يک بار ديگر از گزينه‌هاي روي ميز حرف زده و گفته ما با سلاح S300  که به ايران داده‌اند هم مي‌توانيم نفوذ کنيم. هنر ارتش آمريکا و هم‌پيمانان آنها را در اين سال‌ها ديده‌ايم. هر کجا با مجاهدان اسلام مواجه شدند شکست خوردند.

نقدي ادامه داد: هنر آمريکايي‌ها و رژيم صهيونيستي و آل سعود کودک‌کشي است و هنر ديگري ندارند و صدها ميليارد دلار از مردم دنيا و ماليات مردم مظلوم خود را خرج تجهيزات و جنگنده براي کشتن بچه‌ها مي‌کنند.

رئيس سازمان بسيج گفت: شما پشت ميزنشينان آمريکا که گزينه‌ها را روي ميز و زير ميز مي‌بريد بدانيد گزينه‌هاي ما در ميدان هستند. آنها اگر بدانند رزمندگان بسيجي ما چه نقشه‌اي برايشان کشيده‌اند خودشان حاضرند چندين S300 و پاتريوت به نيروهاي مسلح ما بدهند تا دست از اين نقشه برداريم و نقشه مافوق تصور آنهاست.

وي افزود: مگر آنها نادر مهدوي را يادشان رفته که با يک قايق ماهيگري چه بر سر ناوهايشان آورد. مگر ذلت طبس را فراموش کرده‌اند. مگر ارتش آمريکا فرار ذلت‌بار و خفت‌بار تفنگدارانش را از بيروت از ياد برده و مگر ضربات رزمندگان اسلام را در بين‌النهرين و عراق عظيم فراموش کردند. بدانند جوانان ما مرد جنگ و آماده‌اند تا درسي به آنها بدهند که نامشان از تاريخ حذف شود و ننگ آمريکا و رژيم صهيونيستي را از سر ملت مظلوم دنيا پاک کنند. اگر آمريکايي‌ها بدانند نقشه جوانان ما چيست به هيچ وجه از گزينه نظامي حرف نمي‌زنند.

نقدي با بيان اينکه توان آمريکا را در يمن، غزه و لبنان ديده‌ايم، گفت: امروز رژيم صهيونيستي و پايگاه‌هاي آمريکايي در کشورهاي اسلامي در محاصره مجاهدان اسلام است. همچنين رژيم آل سعود در گرداگرد خود در محاصره مجاهدين اسلام است و اگر حرکتي کند اين محاصره تنگ‌تر مي‌شود.

وي در پايان اظهار داشت:‌ رزمندگان بسيجي براي صدور فرمان فرمانده کل قوا براي فتح بيت‌المقدس آماده‌اند و گردان‌هاي بسيج روز به روز کماً و کيفاً بيشتر و بهتر مي‌شوند.

 

انتهاي پيام/ف

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس